Over Duurzaam Energie Besparen cursus (DEB)

Duurzaam Energie Besparen cursus (DEB)

Het adviseren van een MKB bedrijf vereist andere kwaliteiten en een andere insteek dan een groot chemieconcern of ziekenhuis. De MKB energieadviseur dient de “taal” van de MKB ondernemer te spreken. Na het volgen van de cursus zijn energieadviseurs op de hoogte van de wet- en regelgeving, do’s en don’ts en spreken ze de juiste taal. Ook kunt u als MKB gekwalificeerd energieadviseur worden toegevoegd aan de lijst op het platform van Duurzaam Energie Besparen voor het MKB (DEB) en FedEC leden ook nog eens op de FedEC website.

MKB Nederland heeft met ondersteuning van RVO en het ministerie van EZK een platform opgezet voor MKB ondernemingen waarmee het makkelijker wordt om energie te besparen en te voldoen aan de Informatieplicht (en Wet Milieubeheer). Op dit platform van Duurzaam Energie Besparen voor het MKB (DEB) is informatie te vinden over besparende maatregelen, investeringen en terugverdientijden (allemaal gepersonaliseerd naar het bedrijf in kwestie), wetgeving en handhaving, installateurs, leveranciers en straks ook de lijst met gekwalificeerde MKB energieadviseurs. FedEC heeft hiervoor met DEB een korte, kosteloze cursus opgezet voor de adviseurs werkzaam in het MKB.

Waarom DEB cursus volgen?
MKB bedrijven die gebruik willen maken van de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) en een gesubsidieerde adviseur zoeken komen via deze lijst van MKB adviseurs van de DEB website en of die van FedEC direct bij u terecht.  De doelgroep is groot en divers, maar verdient maatwerk.

Vooropleiding
Minimaal hbo denk- en werkniveau en twee jaar ervaring met het adviseren van MKB bedrijven.

Programma

Docenten
De docenten zijn afkomstig van FedEC en DEB: Pieter van Nispen, Joost Rienks en Frank Koreman.

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
FedEC leden Gratis
Niet-leden Gratis

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW.
Dit is een cursus/webinar georganiseerd door de FedEC.

FedEc lid of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke FedEC account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander). 

Geen FedEC account? 
Maak eerst een (gratis) account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Facturatiegegevens verplicht
Bij het aanmaken van een (gratis) FedEC account is het opgeven van facturatiegegevens verplicht. Bij een gratis bijeenkomst wordt er uiteraard geen gebruik gemaakt van deze gegevens. 

Deelnemerslijst
Vanwege de privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Webinar
De eerste cursus is in de vorm van een webinar.

Aanmelden
Aanmelding voor deze cursus kan via bovenstaande knop en deelname is op basis van datum van inschrijving. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 20.

Meer informatie:
Mariëlle van Pelt
T 088 401 06 09

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy policy

Deel met anderen

Sluiten