Energiecoördinator

Over de cursus Energiecoördinator

De energietransitie blijft in volle gang aanhouden. Daar speelt energiebeheer een essentiele rol in. Niet alleen is het waardevol voor het klimaat, het bespaart ook veel geld. Het is de verantwoordelijkheid voor de coördinator om energyanalyses om te zetten in lange termijn oplossingen voor de verduurzaming van utiliteit en industrie gebouwen. Daar is actuele en toepasbare deskundigheid bij nodig. Het succesvol in kaart brengen van kansen en mogelijkheden voor energiebesparing is dan ook een onmiskenbare vaardigheid in de branche.

Het is dè cursus voor mensen die nieuwe mogelijkheden willen leveren aan hun werk en -opdrachtgevers in de energiesector. U krijgt les van professionals uit het vakgebied die alle kennis, tools en praktische voorbeelden geven om u klaar te stomen voor het echte werk. 

Leerdoel 

De opleiding stelt u in staat zelfstandig op maat gemaakt advies te leveren op het energieontwerp van utiliteits en industrie gebouwen. Na de afloop van deze cursus kunt u onder andere energiebalansen opstellen, kansen ontdekken voor verbeteringen in het ontwerp, basisberekeningen maken, het effect op verduurzaming meten en gas en elektriciteit inkopen. 

Startdatum

Bekijk de actuele startdata op de website van TVVL

Prijzen seizoen 2024-2025

€ 2.565 inclusief lesmateriaal, lunch en koffie/thee/fris en exclusief 21% btw. 
Op deze cursus, aangeboden door TVVL, krijgen FedEC leden 10% korting 

TVVL logo.png
De cursus wordt verzorgd door TVVL (kennisplatform in de installatietechniek).

Meer informatie & inschrijven

Sluiten