Over Dag van de energieadviseur - Fraudebestrijding energielabels en slecht presterende adviseurs: wat gaat er veranderen en geef uw input nu we nog bij kunnen sturen!

Dag van de energieadviseur - Fraudebestrijding energielabels en slecht presterende adviseurs: wat gaat er veranderen en geef uw input nu we nog bij kunnen sturen!

Vakbeurs Energie: 11 oktober 2023 Nationale dag van de Energieadviseur

Onder de vlag van de Nationale Energie Week zijn de Brabanthallen in Den Bosch vanaf dinsdag 10 oktober tot drie dagen lang place-to-be voor iedereen die zich bezighoudt met energie in de gebouwde omgeving.

FedEC organiseert een tweedelig programma op woensdag 11 oktober 2023 'De Nationale dag van de Energieadviseur' bij de Vakbeurs Energie

Onderstaand programma kun je volgen op woensdag 11 oktober.

'Dag van de energieadviseur - Fraudebestrijding energielabels en slecht presterende adviseurs: wat gaat er veranderen en geef uw input nu we nog bij kunnen sturen!'

Locatie: Hertog Zaal - 15.00 tot 16.30

Tijdens deze sessie geven sprekers Tim Von Harras (Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties - BZK) en Albert Koedam (InstallQ) achtergrond en toelichting op de recente gebeurtenissen en toekomstige wijzigingen.

Het energielabel krijgt steeds meer waarde. Daar zijn we blij mee, een goed meetinstrument helpt gebouweigenaren bij verduurzaming. Helemaal als bijvoorbeeld potentiële kopers/huurders het energielabel meenemen in hun afweging, hypotheekverstrekkers korting/meer hypotheek geven, subsidieregelingen gebruik maken van “ons” energielabel, enz.

FedEC tracht in de diverse vertegenwoordigingen bij te dragen aan het vinden van de balans in kosten vs nauwkeurigheid/volledigheid van het energielabel. De laatste jaren komt daar een steeds belangrijker aspect bij: fraudebestrijding (van ook niet EP-adviseurs) en al dan niet opzettelijk slecht presterende EP-adviseurs. Deze onderwerpen zijn recentelijk door diverse gebeurtenissen en uitingen hieromtrent in de media in een stroomversnelling gekomen.

Op dit thema gaat de komende periode veel wijzigen en alhoewel we vooral willen voorkomen dat we het de kwalitatief hoogwaardige adviseur moeilijker maken, kunnen we niet voorkomen dat de goeden onder de kwaden zullen lijden. In deze sessie lichten we toe wat de status op dit moment is, geven we nadere achtergrondinformatie en halen we input op hoe we verder kunnen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
FedEC bedrijfsleden Gratis
FedEC persoonlijke leden Gratis
Niet-leden Gratis

Tot en met woensdag 4 oktober kan je hier gratis aanmelden.
Een ticket aan de deur kost € 50 exclusief BTW.

FedEc lid of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke FedEC account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander). 

Geen FedEC account? 
Maak eerst een (gratis) account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Facturatiegegevens verplicht
Bij het aanmaken van een (gratis) FedEC account is het opgeven van facturatiegegevens verplicht. Bij een gratis bijeenkomst wordt er uiteraard geen gebruik gemaakt van deze gegevens. 

Deelnemerslijst
Vanwege de privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie:
Amber van Marrewijk
T 088 401 06 05

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy policy

Sluiten