Over Duurzaam Energie Besparen cursus (DEB)

Duurzaam Energie Besparen cursus (DEB)

Het adviseren van een MKB bedrijf vereist andere kwaliteiten en een andere insteek dan een groot chemieconcern of ziekenhuis. De MKB energieadviseur dient de “taal” van de MKB ondernemer te spreken. Na het volgen van de cursus zijn energieadviseurs op de hoogte van de wet- en regelgeving, do’s en don’ts en spreken ze de juiste taal. Ook kunt u als MKB gekwalificeerd energieadviseur worden toegevoegd aan de lijst op het platform van Duurzaam Energie Besparen voor het MKB (DEB) en FedEC leden ook nog eens op de FedEC website.

MKB Nederland heeft met ondersteuning van RVO en het ministerie van EZK een platform opgezet voor MKB ondernemingen waarmee het makkelijker wordt om energie te besparen en te voldoen aan de Informatieplicht (en Wet Milieubeheer). Op dit platform van Duurzaam Energie Besparen voor het MKB (DEB) is informatie te vinden over besparende maatregelen, investeringen en terugverdientijden (allemaal gepersonaliseerd naar het bedrijf in kwestie), wetgeving en handhaving, installateurs, leveranciers en straks ook de lijst met gekwalificeerde MKB energieadviseurs. FedEC heeft hiervoor met DEB een korte cursus opgezet voor de adviseurs werkzaam in het MKB.

Waarom DEB cursus volgen?
MKB bedrijven die gebruik willen maken van de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) en een gesubsidieerde adviseur zoeken komen via deze lijst van MKB adviseurs van de DEB website en of die van FedEC direct bij u terecht.  De doelgroep is groot en divers, maar verdient maatwerk.

Vooropleiding
Minimaal MBO opleiding met 5 jaar werkervaring als energie adviseur of  een voltooide HBO opleiding met 2 jaar werkervaring als energie adviseur. Deelnemer moet verklaren aan deze voorwaarden te voldoen. Steekproefsgewijs wordt de ervaring getoetst. Wordt niet aan bovengenoemde opleiding en werkervaring vereisten voldaan, dan kan wel aan de training worden deelgenomen, maar komt er geen vermelding op de DEB website.

Programma

Docenten
De docenten zijn afkomstig van FedEC en DEB.

Aanmelden

Geen tickets beschikbaar. Wil je op de reservelijst worden gezet?

Ja, zet mij op de reservelijst

Prijzen

Ticket Prijs
FedEC leden € 95,00
Niet-leden € 95,00

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW.
Dit is een cursus/webinar georganiseerd door FedEC.

FedEc lid of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke FedEC account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander). 

Geen FedEC account? 
Maak eerst een (gratis) account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Aanmelden
Aanmelding voor deze cursus kan via bovenstaande knop en deelname is op basis van datum van inschrijving. Het minmaal aantal deelnemers bedraagt 20.

Meer informatie:
Amber van Marrewijk
T 088 401 06 70

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy policy

Deel met anderen

Sluiten