Over Het nieuwe maatwerkadvies: wenkend perspectief voor de toekomst Dag van de energieadviseur - Gebouwde Omgeving (FedEC)

Het nieuwe maatwerkadvies: wenkend perspectief voor de toekomst Dag van de energieadviseur - Gebouwde Omgeving (FedEC)

Vakbeurs Energie: 12 oktober 2022 Nationale dag van de Energieadviseur

Onder de vlag van de Nationale Energie Week zijn de Brabanthallen in Den Bosch vanaf dinsdag 11 oktober tot drie dagen lang place-to-be voor iedereen die zich bezighoudt met energie in de gebouwde omgeving.

FedEC organiseert een tweedelig programma op woensdag 12 oktober 2022 'De Nationale dag van de Energieadviseur' bij de Vakbeurs Energie

Onderstaand programma kun je volgen op woensdag 12 oktober.

Het nieuwe maatwerkadvies: wenkend perspectief voor de toekomst Dag van de energieadviseur - Gebouwde Omgeving (FedEC)

Locatie: Bosch Zaal - 14.00 tot 16.30

Per begin 2023 is het dan eindelijk zo ver: om de kwaliteit te waarborgen kunnen vakbekwame (gediplomeerde) energie adviseurs onbder certficiaat weer een maatwerkadvies opstellen. Nu conform de NTA8800. We hebben er lang op gewacht en de markt schreeuwt erom. Voor een acceptabele prijs een betrouwbaar energieadvies.

De Energiebeurs is bij uitstek de gelegenheid om deze inzichten te delen. Alhoewel de nieuwe methodiek nog niet gereed is (de planning is momenteel om de nieuwe methode per 1 juli 2023 gereed te hebben), is dit wél het moment om de markt te betrekken en te bouwen aan het draagvlak en het begrip voor wat de nieuwe methodiek kan. Ook willen we een aantal koplopers gaan betrekken in de komende maanden om alvast te gaan rekenen met behulp van de bèta versie van de diverse software, om ook kinderziektes eruit te halen. De laatste ontwikkelingen lichten we dus graag toe aan de markt. 

Centraal staat toelichting van het proces wat wordt gegeven tijdens de hoofdsessie van 11.15 uur - 12.15 uur. Vervolgens zullen verschillende sprekers tijdens deze sessie ingaan op de inhoud. De bijeenkomst omvat een gevarieerd aanbod aan workshops die zowel de breedte (van Europees tot landelijk) als diepte (van inhoudelijke afwegingen tot praktische uitwerking) bevatten. Daarnaast zal ook de huidige hoofdlijn die de leidraad is voor de huidige ontwikkeling (zoals onderstaand is weergegeven), terugkomen in het programma. Het is niet alléén van belang om de vernieuwingen te presenteren, maar ook breder inzichten te delen. Vandaar dat voor het middagdeel ook enkele lezingen worden verzorgd vanuit U-CERT, het Europese energieproject.

Prijzen

Tot en met maandag 10 oktober kan je hier gratis aanmelden.

Een kaart aan de deur kost € 25 exclusief BTW.

Sluiten