Over Dag van de energieadviseur: Wat kan het nieuwe MWA voor U betekenen? Een introductie op het nieuwe maatwerkadvies

Dag van de energieadviseur: Wat kan het nieuwe MWA voor U betekenen? Een introductie op het nieuwe maatwerkadvies

Vakbeurs Energie: 12 oktober 2022 Nationale dag van de Energieadviseur

Onder de vlag van de Nationale Energie Week zijn de Brabanthallen in Den Bosch vanaf dinsdag 11 oktober tot drie dagen lang place-to-be voor iedereen die zich bezighoudt met energie in de gebouwde omgeving.

FedEC organiseert een tweedelig programma op woensdag 12 oktober 2022 'De Nationale dag van de Energieadviseur' bij de Vakbeurs Energie

Onderstaand programma kun je volgen op woensdag 12 oktober.

'Dag van de energieadviseur: ‘Wat kan het nieuwe MWA voor U betekenen?’ Een introductie op het nieuwe maatwerkadvies

Locatie: Podium Energie - 11.15 tot 12.15

Op 12 mei 2022 zijn de eerste contouren van het vernieuwde maatwerkadvies onder NTA8800 gepresenteerd op het FeDEC congres in Woerden. Momenteel zijn we een stap verder, zijn er concept-ISSO publicaties uitgewerkt en wordt er hard gewerkt aan software en certificering.

In samenwerking met ISSO willen we dan ook graag de laatste inzichten delen en het inhoudelijke gesprek met de adviseurs aangaan tijdens de aftrap van de Dag van de energieadviseur op de Vakbeurs Energie. In deze sessie geven Jan Pieter van Dalen (ISSO) en Albert Koedam (InstallQ) een introductie van het nieuwe maatwerkadvies voor woningen en utiliteitsbouw. Voor vastgoedbeheerders, renovatiebedrijven, isolatiebedrijven, installatiebedrijven, financieel adviseurs, makelaars, en iedereen die een belang heeft, of betrokken is, bij de verduurzaming van een gebouw.

Sprekers

Jan Pieter van Dalen

Jan Pieter van Dalen, Senior consultant bij Stichting ISSO

Al ruim 4 jaar is Jan Pieter werkzaam als Senior consultant bij ISSO en richt zich in deze functie op verbeteringen binnen de bouwwereld.

In deze sessie licht Jan Pieter toe hoe het nieuwe maatwerkadvies tot stand is gekomen en wat ermee mogelijk is.

Prijzen

Tot en met maandag 10 oktober kan je hier gratis aanmelden.

Een kaart aan de deur kost € 25 exclusief BTW.

Sluiten