Word lid

Snelle ontwikkelingen in de energiemarkt vragen van adviseurs een steeds bredere kennis en grotere slagvaardigheid. Wet- en regelgeving zijn sterk in beweging. Energievraagstukken worden complexer. De kennis van opdrachtgevers neemt toe.

De ondersteuning van een beroepsvereniging is meer dan ooit een voorwaarde om op deze ontwikkelingen te kunnen inspelen. FedEC biedt daarom een breed pakket aan voordelen.

Ontdek FedEC's talloze lidmaatschapvoordelen:

  • Makkelijk up-to-date blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in de markt en wet- en regelgeving
  • Toegang tot een groot netwerk van vakgenoten
  • Mogelijkheid om je bedrijf te profileren
  • Mogelijkheid om gecertificeerd adviseur te worden
  • Mogelijkheid toegelaten te worden tot het Register van Energieadviseurs
  • Gratis toegang of aantrekkelijke kortingen op bijeenkomsten en webinars
  • Korting op het cursusaanbod
  • 15% korting op events en cursussen 

Persoonlijk lidmaatschap

Wilt u niets missen van wat er in uw vakgebied gebeurt? Uw netwerk uitbouwen? Participeren in één van de commissies of werkgroepen van FedEC en zo zelf een actieve rol spelen in innovaties in onze sector? U nog verder ontwikkelen met een vakgerichte cursus? De voordelen van dit lidmaatschap zijn persoonsgebonden. De kosten voor 2024 bedragen € 250 excl. BTW. (Bij het aangaan van het persoonlijk lidmaatschap bij FedEC vindt in het eerste jaar de verrekening naar rato van het aantal maanden plaats.)
Inschrijven persoonlijk lid

Bedrijfslidmaatschap

Elke organisatie in het vakgebied van FedEC kan bedrijfslid worden. Medewerkers profiteren daarmee van de kennis van FedEC en kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan cursussen, trainingen en seminars. De voordelen van dit lidmaatschap gelden voor alle medewerkers binnen het bedrijf dat lid is van FedEC.
De kosten voor 2024, minder dan 10 energieadviseurs, bedragen € 750 excl. BTW.
De kosten voor 2024, 10 energieadviseurs of meer, bedragen € 1.760 excl. BTW.
(Bij het aangaan van het bedrijfslidmaatschap bij FedEC vindt in het eerste jaar de verrekening naar rato van het aantal maanden plaats.)
Inschrijven bedrijfslid

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap vindt plaats uiterlijk vier weken voor het einde van het jaar. Ieder lidmaatschap wordt op 1 januari automatisch met een jaar verlengd. Opzeggen kan via het sturen van een mail naar info@fedec.nl

Statuten en reglementen

Bekijk hier onze statuten.

Statuten

Sluiten