Over FedEC webinar 'kansen voor energieadviseurs bij industriële isolatie'

FedEC webinar 'kansen voor energieadviseurs bij industriële isolatie'

Isolatie is een waardevolle maatregel voor de verduurzaming van de industrie. In de praktijk zien we dat industriële bedrijven zich meestal niet zelf verdiepen in het onderwerp isolatie, maar dit uitbesteden aan reeds opgebouwde contacten met isolatiebedrijven. De uitvraag is vaak beperkt tot een inschatting van de mogelijke energiebesparing en de terugverdientijd. Een energieadviseur speelt in de voorbereiding van werkzaamheden vaak geen grote rol. De nieuwe isolatiescan, onderdeel van de Onderzoeksplicht, kan daar verandering in brengen. Meld je aan voor het webinar op dinsdag 21 maart van 10.30 uur tot 12.00 uur en ontdek hoe!

De nieuwe isolatiescan 

De isolatiescan (onderdeel van de Onderzoekszoeksplicht) beoogt een verbetering van de bestaande isolatie en richt zich op meer energiebesparing. De terugverdientijd van 5 jaar is daarbij het wettelijke uitgangspunt. Dit heeft consequenties voor de huidige werkwijze van industriële isolatiebedrijven die meestal werken op basis van bestaande specificaties en dus niet op de maximaal haalbare energiebesparing met een terugverdientijd van 5 jaar.

Kansen voor de energieadviseur 

De rol van de energieadviseur kan door de nieuwe isolatiescan en isolatierichtlijn belangrijker worden door partijen (opdrachtgevers, industriële isolatiebedrijven en energieadviseurs) bij elkaar te brengen en samen tot de betere isolatieprestaties te komen. Om de advisering en de uitvoering van isolatiewerken op een hoger niveau te brengen worden opleidingen en kennisoverdrachtsbijeenkomsten voorbereid voor alle partijen: industrie (asset owners), industiële isolatiebedrijven, energieadviseurs en bevoegd gezag.

FedEC helpt je op weg 

Er leven veel vragen over de uitvoering van de isolatiescan voor de industrie. FedEC organiseert op 21 maart een webinar voor energieadviseurs over het verbeteren van hun positie en kennisniveau over isolatietoepassingen gericht op de industrie.

Tijdens het webinar komen voorbij:

  • de diverse partijen die actief zijn in de wereld van isolatie en kennis bezitten die relevant is voor de energieadviseurs;
  • hoe die partijen betrokken worden bij de opleidingen en de voorlichting;
  • input voor opleidingen en voorlichting;
  • ook zal een toelichting worden gegeven op de werkwijze en opleiding van de Tip Check engineer.

Er zijn geen kosten aan verbonden

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
FedEC bedrijfsleden Gratis
FedEC persoonlijke leden Gratis
Niet-leden Gratis

Dit is een webinar georganiseerd door de FedEC.

FedEc lid of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke FedEC account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander). 

Geen FedEC account? 
Maak eerst een (gratis) account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Facturatiegegevens verplicht
Bij het aanmaken van een (gratis) FedEC account is het opgeven van facturatiegegevens verplicht. Bij een gratis bijeenkomst wordt er uiteraard geen gebruik gemaakt van deze gegevens. 

Deelnemerslijst
Vanwege de privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie:
Amber van Marrewijk
T 088 401 06 05

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy policy

Sluiten