Over Congres Verduurzaming Industrie: van ambitie tot realisatie – regiobijeenkomst Zuid-Nederland

Congres Verduurzaming Industrie: van ambitie tot realisatie – regiobijeenkomst Zuid-Nederland

De verduurzamingsdoelstellingen van Europa, Nederland en bedrijven worden steeds ambitieuzer. Maar hoe komt u als bedrijf van ambitie tot realisatie?

Het verduurzamen van uw bedrijf is een ingewikkelde opgave die omgeven is met vele onzekerheden en wordt beïnvloed door onder meer investeringsmogelijkheden, terugverdientijden en beschikbare energiebronnen. Reden voor de partners van het platform Verduurzaming Industrie om u op weg te helpen.

Waar gaan we het over hebben?
Tijdens het congres op de Energie Vakbeurs praten we u bij over de elektrificatie mogelijkheden voor de industrie en helpen we u op weg om elektrificatie plannen daadwerkelijk van de grond te krijgen. Sprekers uit de industrie delen hun ervaringen en uitdagingen aan de hand van een praktijkcase. Na afloop is het mogelijk om verder te praten in de stand van platform Verduurzaming Industrie met partners VEMW, FedEC, NVDE en RVO.

Houd de website in de gaten voor programma-updates en sprekers.

Voor wie
De bijeenkomst is voor de Nederlandse industriebedrijven die bezig zijn of plannen hebben voor de verduurzaming van hun bedrijfsvoering en producten. Deze bijeenkomst richt zich op regio Zuid-Nederland, met sprekers uit de omgeving. Bezoekers uit andere regio’s (Noord, Oost en West) mogen zich uiteraard ook opgeven als de onderwerpen aanspreken.

Programma

  • 12.00 – 12.15: Start en welkomstwoord door VEMW
  • 12.15 – 13.00: Industrie aan het woord
  • 13.00 – 13.45: FedEC spreker over elektrificatie
  • 13.45 – 14.00: Vragen en afronding

Na 15.30 is het mogelijk om verder te praten met de sprekers in de stand van platform Verduurzaming Industrie. U kunt uiteraard ook de beursvloer op gaan voor meer informatie over elektrificatie technieken. 

Prijzen

Ticket Prijs
FedEC-leden Gratis
Niet-leden Gratis

Dit is een congres georganiseerd door Programma Verduurzaming Industrie. Deelname is gratis. 

Aanmelden
Er is ruimte voor 50 ondernemers en medewerkers uit de industrie. U kunt zich tot en met maandag 10 oktober inschrijven. Schrijf u snel in voordat de bijeenkomst vol zit.

Aanmelden via het inschrijfformulier website van Programma Verduurzaming Industrie

Meer informatie:
Amber van Marrewijk
T 088 401 06 05

Sluiten