Over Congres Verduurzaming Industrie: van ambitie tot realisatie – regiobijeenkomst Midden-Nederland

Congres Verduurzaming Industrie: van ambitie tot realisatie – regiobijeenkomst Midden-Nederland

De verduurzamingsdoelstellingen van Europa, Nederland en bedrijven  worden steeds ambitieuzer. Maar hoe komt u als bedrijf van ambitie tot realisatie?

Het verduurzamen van uw bedrijf is een ingewikkelde opgave die omgeven is met vele onzekerheden en wordt beïnvloed door onder meer investeringsmogelijkheden, terugverdientijden en beschikbare energiebronnen. Reden voor de partners van het platform Verduurzaming Industrie om u op weg te helpen.

Waar gaan we het over hebben?
Tijdens het congres praten we u bij over de verduurzaming in de industrie, aan de hand van cases uit de industrie (bouw- en infrastructuur & vinyl en tapijtproductie). De gastsprekers presenteren hun ervaringen en uitdagingen. Hoe kwamen zij van een plan tot uitvoering? Ze gaan in op circulair ondernemen en hoe zij hun CO2-uitstoot reduceren. Een spreker van FedEC vertelt hoe u de CO2-reductie masterplanning kan gebruiken binnen uw eigen onderneming. Uiteraard is er tijd om vragen te stellen en te netwerken. 

Houd de website in de gaten voor programma-updates en sprekers.

Voor wie
De bijeenkomst is voor de Nederlandse industriebedrijven die bezig zijn of plannen hebben voor de verduurzaming van hun bedrijfsvoering en producten. Deze bijeenkomst richt zich op regio Noord-West en Midden-Nederland, met sprekers uit de omgeving. Bezoekers uit andere regio’s (Noord, Oost en Zuid) mogen zich uiteraard ook opgeven als de onderwerpen aanspreken.

Programma

  • 12.00 – 13.00: Inloop en lunch
  • 13.00 – 13.15: Start en welkomstwoord door VEMW
  • 13.15 – 14.15: Industrie aan het woord
  • 14.15 – 14.30: CO2-reductie masterplan
  • 14.30 – 15.00: Vragen en afronding
  • 15.00 – 16.00: Netwerkborrel  

Prijzen

Ticket Prijs
FedEC-leden Gratis
Niet-leden Gratis

Dit is een congres georganiseerd door Programma Verduurzaming Industrie. Deelname is gratis. 

Aanmelden
Er is ruimte voor 60 ondernemers en medewerkers uit de industrie. U kunt zich tot en met maandag 12 september inschrijven. Schrijf u snel in voordat de bijeenkomst vol zit.

Aanmelden via het inschrijfformulier van Programma Verduurzaming Industrie

Meer informatie:
Amber van Marrewijk
T 088 401 06 05

Sluiten