Over FedEC Webinar ISO 50001 Energiemanagement

FedEC Webinar ISO 50001 Energiemanagement

Veel bedrijven en organisaties zitten met de vraag ”Hoe borgen we de aandacht voor energie in onze organisatie?”. Met veranderende wet- en regelgeving zoals de Europese Energie-Efficiency Richtlijn en de omgevingswet hebben organisaties behoefte aan een goed systeem. Het systeem moet invulling geven aan de verplichtingen en bijdragen aan het behalen van doelen die bedrijven stellen. Ook moet het de steeds maar stijgende kosten voor het energiegebruik en de daarbij behorende CO2 emissies beheersen. Een gecertificeerd energiemanagementsysteem kan daar invulling aan geven.

Op 2 juni 2022 organiseert FedEC een webinar waarin behandeld wordt wat een bedrijf in de praktijk heeft aan een ISO 50001 energiemanagementsysteem. Zo komen ervaringen met de implementatie en het onderhouden van een ISO 50001 systeem aan de orde.

Met het verspreiden van kennis over het vakgebied ISO 50001 en aangeven wat het belang is, wil FedEC de aandacht voor ISO 50001 bevorderen en bedrijven informeren over de voor- en nadelen. Daarmee willen we een bijdrage leveren aan het borgen van aandacht voor energie bij organisaties in de hoop dat daarmee doelstellingen, zoals verwoord in ‘Fit for 55’, in de praktijk ook beter haalbaar worden.

Programma
In het webinar zullen sprekers van Equinix, NEN en BlueTerra Energy Experts een presentatie verzorgen. Equinix gaat in op hoe ISO 50001 tot stand is gekomen, geïmplementeerd en telkens verbeterd. Zo vertelt Equinix hoe het in 2011 in Nederland begon met ISO 50001 en daarna is uitgegroeid naar 80 datacenters (wereldwijd). De belangrijke kenmerken van het systeem van Equinix worden gedeeld en niet onbelangrijk, hoe wordt de continue verbetering zichtbaar voor Equinix. NEN neemt u mee in het belang van ISO 50001 voor Nederland en de continue verbetering van de norm. Vervolgens gaat BlueTerra Energy Experts in op de implementatie van de ISO 50001 norm in de praktijk en maakt een vergelijking met andere energiemanagementsystemen met voor- en nadelen. Niet onbelangrijk om een goede overwogen keuze te maken.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
3. VEMW leden Gratis
4. Niet-leden Gratis

Dit is een webinar georganiseerd door de FedEC.

FedEc lid of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke FedEC account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander). 

Geen FedEC account? 
Maak eerst een (gratis) account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Facturatiegegevens verplicht
Bij het aanmaken van een (gratis) FedEC account is het opgeven van facturatiegegevens verplicht. Bij een gratis bijeenkomst wordt er uiteraard geen gebruik gemaakt van deze gegevens. 

Deelnemerslijst
Vanwege de privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie:
Amber van Marrewijk
T 088 401 06 05

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy policy

Sluiten