Dag van de energieadviseur 2022

Op woensdag 12 oktober organiseert FedEC de Dag van de energieadviseur tijdens de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch. De place-to-be voor iedereen die zich bezighoudt met energie. Onderstaand programma kunt u volgen op 12 oktober:

VIB & FedEC Ontbijtsessie Nieuwe EED en isolatiescan voor energie-intensieve bedrijven | 08.00 - 10.30 uur

Per 1 januari 2023 gaat de vernieuwde EED in en is een isolatiescan noodzakelijk. Dit moet onder de aandacht worden gebracht bij de asset owners, maar ook bij energieadviseurs. VIB en FedEC willen energieadviseurs en technische isolatiebedrijven in een vroeg stadium samen laten nadenken over specificaties en energieprestatie en hoe deze te verbeteren door effectieve en kwaliteit van isolatiemaatregelen. Tijdens een presentatie gaan we in op de nieuwe wet- en regelgeving. Daarna willen we met praktijkvoorbeelden het een en ander toelichten en met elkaar in gesprek gaan. 

Aanmelden

Aftrap Dag van de energieadviseur: Een introductie tot het nieuwe maatwerkadvies | 11.15 - 12.15 uur

Per begin 2023 is het dan eindelijk zo ver: om de kwaliteit te waarborgen kunnen vakbekwame (gediplomeerde) energie adviseurs onbder certficiaat weer een maatwerkadvies opstellen. Nu conform de NTA8800. We hebben er lang op gewacht en de markt schreeuwt erom. Voor een acceptabele prijs een betrouwbaar energieadvies.

Tijdens de aftrap van de Dag van de energieadviseur geven we een introductie van het nieuwe maatwerkadvies voor woningen en utiliteitsbouw. Voor vastgoedbeheerders, renovatiebedrijven, isolatiebedrijven, installatiebedrijven, financieel adviseurs, makelaars, en iedereen die een belang heeft, of betrokken is, bij de verduurzaming van een gebouw.

Aanmelden

Congres Verduurzaming Industrie: van ambitie tot realisatie | 12.00 - 14.00 uur

Het verduurzamen van uw bedrijf is een ingewikkelde opgave die omgeven is met vele onzekerheden en wordt beïnvloed door onder meer investeringsmogelijkheden, terugverdientijden en beschikbare energiebronnen. Reden voor de partners van het platform Verduurzaming Industrie om u op weg te helpen. Tijdens het congres op de Energie Vakbeurs praten we u bij over de elektrificatie mogelijkheden voor de industrie en helpen we u op weg om elektrificatie plannen daadwerkelijk van de grond te krijgen. Sprekers uit de industrie delen hun ervaringen en uitdagingen aan de hand van een praktijkcase.

Aanmelden

FedEC Algemene Ledenvergadering | 12.30 - 13.30 uur

Het FedEC bestuur nodigt al haar leden graag uit voor de Algemene Ledenvergadering op 12 oktober 2022. 

Aanmelden

Dag van de energieadviseur - Gebouwde Omgeving: De stand van zaken over het nieuwe gecertificeerde maatwerkadvies | 14.00 - 16.30 uur

We behandelen de allerlaatste stand van zaken over het nieuwe gecertificeerde maatwerkadvies voor woningen en utiliteitsbouw. Alles over de eisen aan de adviseur, het opnameprotocol, hoe en wanneer het maatwerkadvies toe te passen is, de software en de certificering.

Aanmelden

Sluiten