Intervisie-workshop MKB Energieadviseur (DEB)

De FedEC cursus Energieadvies MKB is gericht op de wet- en regelgeving, do’s en don’ts en het spreken van de juiste taal bij het adviseren van een MKB bedrijf. Deelnemers aan deze cursus kunnen als MKB gekwalificeerd energieadviseur worden toegevoegd aan de lijst op het platform van Duurzaam Energie Besparen voor het MKB (DEB) en FedEC leden ook nog eens op de FedEC website. Om deze registratie met een jaar te verlengen heeft FedEC nu speciaal de Intervisie-Workshop Energieadiseur (DEB) opgezet.

Het doel van de Intervisie-Workshop Energieadiseur (DEB) is het verbeteren van de adviesvaardigheden van de MKB gekwalificeerde energieadviseur en daarmee de algehele kwaliteit van de MKB-adviseur. Daarnaast is het een goed moment voor deelnemers om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Het programma
De middag begint met een netwerklunch om 12.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Tijdens deze workshop worden praktijkcasussen behandeld. Het wordt een zeer interactieve middag, waar voor een optimaal resultaat voorbereidingstijd en actieve deelname een vereiste is!

Geplande data
De Intervisie-Workshop Energieadiseur (DEB) is specifiek bestemd voor diegenen die de FedEC cursus Energieadvies MKB al hebben gevolgd. Deelnemers aan deze cursus ontvangen automatisch een uitnodiging voor dit vervolg.

Sluiten