Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED)

Over de cursus

Ontwikkel u door tot een echte deskundige op het gebied van de Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED) met deze cursus van 2 dagen. Steeds meer grote bedrijven (met 250 medewerkers of 50 miljoen euro omzet per jaar) zijn verplicht een auditverslag in te dienen bij het RVO. Deze uitgebreide audit gaat in op energiezaken zoals de energiestroming, het energieverbruik en maatregelen. Daarnaast is er een plan van aanpak vereist. Om het energiebeleid van grote ondernemingen inzichtelijk te maken zijn er experts nodig met de juiste achtergrondkennis en ontwerpvaardigheden.  

De cursus is ontworpen voor medewerkers uit EED plichtige organisaties die daar de audit voor moeten uitvoeren, handhavers van omgevingsdiensten en gemeenten die audits moeten controleren, toeleveranciers van diensten en producten en adviesbureaus. Het is een waardevolle uitbreiding op u portfolio als kennisauthoriteit op het gebied van energiebeleid. 

Leerdoel

Deze unieke EED cursus geeft u de handvatten om zelfstandig een energie audit van u organisatie of andere organisaties uit te voeren of te beoordelen. Ook leert u advies relateren aan de wettelijke eisen en onderbouwd op te stellen. U resultaten zijn ingesteld op het behalen van een effectief en duurzaam energieontwerp. 

Prijzen seizoen 2021-2022

€ 1.225 inclusief examen, lesmateriaal, koffie/thee en lunch en exclusief 21% btw.
FedEC leden krijgen 10% korting.

TVVL logo.png
De cursus wordt verzorgd door TVVL (kennisplatform in de installatietechniek).

Meer informatie & inschrijven

Sluiten