NIEUW: EP-W/B Adviseur

Over de cursus

Binnen de energietransitie is de verduurzaming van woningen de hoogste prioriteit van de overheid. Het energielabel speelt hierbij een cruciale rol. Een beter label verhoogt namelijk de waarde de woning. De invoering van de nieuwe systematiek per 1 januari 2021 van de NTA 8800 heeft gezorgd voor een toename aan benodigde adviseurs die dit label kunnen leveren. Tot eind 2020 bestond er een vereenvoudigd energielabel (VEL) dat de eigenaar grotendeel zelf kon aanvragen. Met o.a. de invoering van de NTA 8800 is de rol van de energie-adviseur belangrijker geworden. Het beroep energieadviseur is dan ook een uitstekende instap in de duurzame energietransitie markt.

Leerdoel

Tijdens deze cursus word je optimaal voorbereid op het ISSO examen. Je wordt intensief en gericht onderwezen in voor de EP-W/B adviseur belangrijke onderwerpen zoals wet- en regelgeving, bouw- en installatiekunde, de juiste wijze van opname van een woning via de basisopnamemethodiek en gegevensbepaling van diverse installaties.

Prijzen seizoen 2021-2022

€ 1.695 inclusief lunch en koffie/thee/fris en lesmateriaal (exclusief ISSO 82.1) en exclusief 21% btw.

Bij inschrijving voor deze cursus ontvang je automatisch kosteloos het FedEC aspirant lidmaatschap (loopt automatisch af op 31 december 2021).

Combinatie-aanbod FedEC

Om de toekomstige Energieprestatie adviseur zoveel mogelijk te ontzorgen heeft FedEC een voordeelpakket samengesteld. Dit bestaat uit de benodigde onderdelen met korting: opleiding, VABI software en examen. Het is exclusief de ISSO publicatie 82.1 maar met een (tijdelijke) werkende VABI software versie voor 2 maanden. Voor het examen bij ’t Examenpark zijn er geen kosten voor het inzien na afloop van het examen (normaal € 51).

 

TVVL logo.png
De cursus wordt verzorgd door TVVL (kennisplatform in de installatietechniek).

Meer informatie & inschrijven

Sluiten