EP-U/B adviseur

Over de cursus EP U/B

Op 1 januari 2021 start de nieuwe handelingswijze voor de energieprestatie van gebouwen. Vanaf dat moment zijn gebouwen verplicht te worden opgenomen volgens het opnameprotocol ISSO 75.1 methode 2020 op basis van de NTA 8800. Om te valideren dat u geschikt bent om advies te geven over de nieuwe methodiek ben je verplicht een aanvullend examen succesvol af te ronden. Wanneer u kan aantonen dit examen succesvol te hebben afgerond blijft u vakbekwaam en mag u ook na 1 januari 2021 woningen en woongebouwen opnemen en afmelden. Deze cursus van FedEC is ontwikkeld om u voor te bereiden op het aanvullende examen. Ook gaan we in op de complexer wordende installatechniek. 

Leerdoel

Deze cursus is voor de huidige vakbekwame EPA-U adviseur die ook na 1 januari 2021 nog energielabels wil opstellen en afmelden volgens de nieuwe basisopname. Na succesvolle afronding van de cursus EP U/B adviseur (EP-U/B) bent u opgeleid voor het uitvoeren van EP-U/B adviezen.

Prijzen seizoen 2020-2021

€ 825 inclusief lesmateriaal, tijdens de lesdagen koffie/thee en lunch en exclusief 21% btw. Het examen is niet bij de prijs inbegrepen.
FedEC leden krijgen 10% korting.

TVVL logo.png
De cursus wordt verzorgd door TVVL (kennisplatform in de installatietechniek).

Meer informatie & inschrijven

Sluiten