Nieuws


Themabijeenkomsten in 2016

22-12-2015

FedEC organiseert speciale themabijeenkomsten over EPA-U. Tijdens deze bijeenkomsten zullen experts uit de markt in samenwerking met een FedEC-adviseur specifieke thema’s bespreken.

De formule van een themabijeenkomst is al jaren een succes: voor de files uit en onder het genot van een kop soep en een broodje een mooi netwerkmoment en tevens op een interactieve manier de kennis vergroten. Het hele jaar zullen er diverse themabijeenkomsten over EPA- U worden georganiseerd. De thema’s van de eerste twee bijeenkomsten staan al vast.

Installaties
Op 27 januari 2016 staat er een themabijeenkomst gepland over installaties. Binnen de EPA-methodiek een belangrijk onderwerp waar helaas ook vaak fouten bij opname ontstaan. Tijdens deze avond wordt er ingezoomd op de diverse installaties in utiliteitspanden. Welke fouten worden er vaak gemaakt tijdens de EPA-opname? En hoe kun je deze vooraf al tackelen om te voorkomen dat de verkeerde gegevens in de software worden verwerkt?

Ventilaties
De tweede themabijeenkomst voor EPA-U op 16 maart 2016 staat geheel in het teken van ventilaties. Ook dit onderdeel vormt voor EPA-U adviseurs een aandachtspunt bij opname van een gebouw. Experts vergroten uw kennis en tonen de diverse ventilatiesystemen, laten u zien waar u bij de opname alert op moet zijn en hoe u deze gegevens op een juiste manier verwerkt in de software.

Agenda
Kijk voor deze bijeenkomsten en andere evenementen op http://www.fedec.nl/agenda.php.