Nieuws


PR-commissie

15-12-2015

De PR-commissie zorgt ervoor dat op geregelde tijden een nieuwsbrief verschijnt. De verschillende commissies van onze vereniging zorgen voor de invulling van de nieuwsbrief. Maar de nieuwsbrief is ook bedoeld om andere FedEC-leden de kans te bieden om interessante nieuwtjes of weetjes te delen met FedEC. Dus heb je een nieuwswaardig artikel, lever dit dan aan de PR-commissie!

Naast de nieuwsbrief zorgen wij ook voor artikelen in de Energiegids. In de laatste uitgave staat een artikel over ‘Energieadviseurs, smeerolie voor verduurzaming’. Elk nummer heeft een bepaald thema. Voor de uitgaven van 2016 zullen wij de thema’s van deze nummers op de website zetten. Ook hiervoor nodigen we jullie uit om artikelen aan te leveren. Dus spreekt een thema je aan, wil je daar een artikel over schrijven, meld je bij de PR-commissie. 

De nieuwe website van de FedEC is onlangs live gegaan. Binnenkort zullen nog een paar laatste aanpassingen gedaan worden. Er is veel werk verricht om tot dit resultaat te komen. Een ieder die eraan heeft meegeholpen of opmerkingen/aanbevelingen heeft gedaan danken wij voor de inzet.

Edwin Bossenbroek