Nieuws


Oproep voor kopij en medewerking

04-03-2016

De PR-commissie roept alle FedEC-leden op om mee te denken over artikelen voor de nieuwsbrief en Energiegids. Ook is medewerking nodig voor de beurzen Industrial Processing en Energie 2016.

De PR commissie verzorgt de FedEC nieuwsbrief, die periodiek verschijnt. Heeft u interessante nieuwtjes lever die dan bij ons in. Dan plaatsen wij die in de nieuwsbrief.

Naast de nieuwsbrief zorgen wij ook voor artikelen in de Energiegids. Voor de uitgaven van 2016 staan de thema’s van deze nummers op onze website. We hebben het al vaker gemeld en gevraagd, maar ook hier zouden we jullie hulp erg waarderen. Is er iemand die over het onderwerp veel weet en hier een artikel aan wil wijden, meld je bij ons aan.

Beurzen
Komend jaar zijn er een tweetal beurzen waar we ons als FedEC weer willen presenteren. Dat zijn de Energiebeurs 2016 en de beurs Industrial Processing. De organisatie van de beurzen zal in de komende maanden gaan gebeuren. Als er leden zijn die hieraan mee willen werken(met name aan de beurs Industrial Processing) dan horen wij dat graag.