Nieuws


Opleiding EPA-U

08-07-2016

Als het aan minister Kamp ligt komt mogelijk een verplichting tot energiebesparing voor organisaties. Als het nodig is wordt ook een energielabel C voor kantoren verplicht.

Dit betekent een stok achter de deur voor energiebesparing in kantoorgebouwen, iets waar vele energieadviseurs van FedEC zich mee bezig houden. Om de benodigde kennis hiervoor op te doen verzorgt FedEC al enkele jaren praktijkopleidingen op het gebied van EPA-U. Deze opleidingen worden continu aangepast aan de laatste ontwikkelingen. De vierdaagse opleiding EPA-U van FedEC is gebaseerd op het genoemde Handboek EPA-U en landelijke exameneisen, maar kent eigen accenten voor de noodzakelijke basiskennis en vaardigheden bij de cursist.

Opleiding EPA-U
De komende opleiding EPA-U vindt plaats van 29 augustus t/m 5 september 2016. Meer informatie over de opleiding staat hier

Het ASR-kantoor in Utrecht ging van energielabel G naar A+++. Het pand werd op 29 juni 2016 geopend door minister Dijsselbloem en kreeg van BREEAM-NL het predikaat ‘Het meest duurzaam gerenoveerde kantoorpand van Nederland’.