Nieuws

DOCENT Energietechniek Werktuigbouwkunde

07-02-2017

Fontys Hogeschool Engineering | Eindhoven | 0,8 – 1,0 FTE | schaal 10/11 

FONTYS

Fontys leidt studenten op tot betekenisvolle professionals die er in de maatschappij toe doen. Wij zijn een innovatieve organisatie, en spelen –samen met het werkveld- snel in op ontwikkelingen in de regio. Onze medewerkers zijn steeds op zoek naar inspiratie en uitdaging. Met passie leveren we met ons onderwijs en onderzoek een belangrijke bijdrage aan relevante thema’s in de samenleving. We kijken over grenzen heen en leren nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Talenten van studenten en medewerkers laten groeien, door aandacht en uitdaging. Dat is onze gezamenlijke ambitie: groter denken en doen!

WAT GA JE DOEN?

  • Als docent verzorg je onderwijs in verschillende vormen;
  • Naast klassikale instructies ligt de nadruk op het begeleiden van projectgroepen en individuele studenten op school en tijdens stage- en afstudeeropdrachten extern;
  • Daarnaast word je ingezet voor het ontwikkelen van nieuw onderwijs;
  • Mogelijk word je betrokken bij uitvoering van toegepast onderzoek

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

Als persoon

  • heb je interesse in de persoonlijke ontwikkeling van studenten;
  • heb je ervaring heeft in of heb je affiniteit met hoger onderwijs;
  • ben je bereid om een Pedagogische Didactische Aantekening te behalen. ….. 

Qua opleiding en achtergrond

  • zoeken wij iemand met een afgeronde academische opleiding in een relevant technische domein, met enige jaren bedrijfservaring;…..
  • heb je kennis van werktuigbouwkundige energietechniek, bij voorkeur met ervaring in toepassingsgebieden als klimaatsystemen, energiebesparing in de industrie en duurzame energie.

 INFORMATIE OVER DEZE VACATURE

Contractvorm                           : Contract voor 1 jaar, met uitzicht op vast.
Inschaling                                : schaal 10/11xxxx
Startdatum:                              : zo spoedig mogelijk, in overleg
Sluitingstermijn:                       : (datum)

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Fontys heeft uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers. Hierbij nemen wij - net als bij onze studenten - 'Groei door aandacht en uitdaging' als uitgangspunt. Wij dagen medewerkers uit hun talenten te ontwikkelen. Fontys beschikt over zeer goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals een breed scala aan loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden, een uitgebreid activiteitenaanbod voor een gezonde en actieve levenswijze (‘Fontys Fit’)  een eindejaarsuitkering en een aantal collectieve verzekeringen. Daarnaast kent Fontys een flexibele werktijden- en verlofregeling.

DE WERKOMGEVING

Fontys Hogescholen maakt deel uit van een toptechnologische regio en wil optimaal inspelen op de ontwikkelingen in de regio door een belangrijke bijdrage te leveren aan de regionale kennisinfrastructuur. Ze richt zich daarom op de aanwezige kennisdomeinen in de regio Zuidoost-Nederland. Tot het kennisdomein van de hogeschool Engineering behoren de vakgebieden Elektrotechniek, Mechatronica en Werktuigbouwkunde en is het lectoraat Mechatronica en Robotica verbonden evenals het Centre of expertise HTMM (High Tech Manufacturing & Materials). Aan de Hogeschool Engineering studeren 1400 studenten en zijn 100 medewerkers verbonden.

IS DIT JOUW BAAN?

Solliciteer dan snel!
Met inhoudelijke vragen kun je terecht bij Sharda Kawarmala (tel. 08850 79742). Aan deze persoon richt je ook jouw sollicitatie. Voor informatie over de procedure kijk je bij de Sollicitatieprocedure. Heb je toch nog vragen? Dan kun je terecht bij Tineke Schilders of Bianca Isbouts van Dienst Personeel en Organisatie: tel. 08850 75366