Agenda

Cursus Energiecoördinator


11 maart 2020 t/m 1 april 2020

Aandacht voor energiebeheer is niet alleen nodig uit zorg voor het klimaat, het bespaart ook veel geld. Om een energieadvies op maat voor je organisatie (utiliteit en industrie) uit te kunnen brengen is deskundigheid nodig. Vaak zijn met het toepassen van eenvoudige maatregelen al forse besparingen op de energienota te realiseren.

In deze cursus leer je alles over het energiebeheer. Onderwerpen die aan de orde komen zijn het modelleren van energieverbruik, het inkopen van elektriciteit en gas, systematisch energiegebruik in kaart brengen, toepassen van maatregelen en bepalen van terugverdientijden. Daarnaast wordt uiteraard stilgestaan bij relevante wetgeving en beleid zoals bijvoorbeeld de erkende maatregelen energiebesparing, informatieplicht en EED en de handhaving ervan.

Data, locatie en kosten
11, 18, 25 maart en 1 april, TVVL in Woerden en de kosten bedragen € 1.995. Prijzen zijn inclusief examen, lesmateriaal, koffie/thee en lunch en exclusief 21% btw.

Meer informatie
Heb je vragen over de cursus of over de inschrijving neem dan contact op met het cursussecretariaat via, tel. 088 401 06 11, kijk op de website www.tvvl.nl en of cursus@tvvl.nl